Over ons

Josje mode & lingerie biedt een uitgebreid assortiment op het gebied van damesmode, lingerie en beenmode. Onze uitgebreide collectie jonge vlotte mode is voor een breed publiek. Zo is een maatje meer bij ons bijvoorbeeld geen probleem.

Ook heren kunnen bij ons terecht voor ondergoed, bad- en beenmode. Bovendien vindt u hier prachtige accessoires. Bij Josje hebt u ruime keus uit bekende merken en zijn er regelmatig spetterende aanbiedingen die u niet kunt laten liggen.

Waarom kiest u nog meer voor Josje Mode & Lingerie?

1. Service

Natuurlijk staat op nummer 1 de service die u krijgt. De persoonlijke toenadering, de vakkennis, de tijd en moeite die voor u uitgetrokken wordt om samen de juiste maten en modellen te bepalen.

2. Ruim aanbod en kwaliteit voor elke maat en elk budget

Of u nu een klein maatje heeft of net stevige ondersteuning nodig hebt: bij een winkel zoals die van ons vindt u sowieso uw ding én krijgt u daarin de nodige begeleiding. Het merkenaanbod is groot en ook uw te besteden budget wordt gerespecteerd.

3. Paskamerplezier

Shoppen in onze winkel is een beetje genieten van bescheiden luxe. De paskamerbeleving is pure verwennerij. Geen onflatterend licht of items van de vorige klant die er nog hangen… Wél comfortabel passen met veel ruimte en oog op hygiëne, persoonlijke begeleiding van lingeriespecialisten die steeds bijgeschoold worden.

4. De gedrevenheid en passie van het personeel wat voor u klaarstaat.

Elke klant is voor ons evenveel waard. Iedereen is speciaal en moet tevreden naar buiten gaan. Wij zijn trots op onze zaak en willen alleen het beste voor u als klant. Ons personeel is gemotiveerd om de klanten te inspireren, de nodige hulp aan te bieden en soms de klant eens over de streep te trekken om iets nieuws en beters te kopen! Elk seizoen staan wij te popelen om de nieuwe collecties uit te kiezen en aan te bieden in de winkel. En het allerliefst wordt een persoonlijke band opgebouwd die soms zelfs van generatie op generatie verder gaat. Echte passie, dat voelt u als klant!

Bij een speciaalzaak zoals Josje mode en Lingerie winkelen is een totaalbeleving. U wordt op en top verwend van de moment dat u de deur binnenkomt met een persoonlijke begroeting tot het moment dat u tevreden met uw winkeltasje en uw nieuwe aankoop naar buiten loopt.

Tot ziens in onze winkel!