Lingerie

Lingerie kopen is uzelf trakteren op iets moois. Mooie lingerie zit niet alleen goed, maar geeft u ook een boost van zelfvertrouwen. Het is een momentje voor uzelf (wat u dan later kan delen met anderen) En zo’n traktatie, dat is niet alleen naar buiten wandelen met uw nieuwe aankoop. Nee, ook het passen, het uitkiezen en het geadviseerd of geïnspireerd worden hoort bij die verwennerij! Die beste service krijgt u nog altijd in een lingeriespeciaalzaak.

Dit is dan ook precies de reden waarom Josje Mode & Lingerie de beste keus is om uw lingerie aan te schaffen.

Waarom kiest u voor Josje Mode & Lingerie?

Deskundigheid

Door onze jarenlange ervaring hebben wij geleerd hoe wij de wensen van de klant optimaal kunnen realiseren en ervoor te kunnen zorgen dat iedere klant tevreden naar huis gaat. Bij ons staan service en vakmanschap hoog in het vaandel en wij doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat we voor iedere klant service op maat kunnen verlenen.

Opmeten

Wist je dat 80% van alle dames de verkeerde Beha- maat  draagt?  Laat je door ons deskundig opmeten.

Passen

Beha’s passen.. Niet iedereen doet het, terwijl dit juist enorm belangrijk is om optimaal draagcomfort te waarborgen. In onze royale paskamers kunt u in alle rust kijken of de nieuwe beha geschikt is voordat u deze aanschaft. Wilt u tijdens het passen nog vlug een andere maat proberen? Trek een badjas aan of vraag één van onze medewerkers. Onze paskamers zijn tevens geschikt voor mindervaliden.